Boje i lakovi

Po sistemu „sve na jednom mjestu” ili od „temelja do krova” u Našim objektima u Sutorini „MS Katunjanin” možete naći sve za vaš dom. Od građevinskog materijala, raznih vrsta kamena koji sječemo po Vašoj želji, diskonta pića, voća i povrća, keramike, sanitarije i boja za eksterijere i enterijere. Uz izabrane pločice i sanitarije odmah uz katalog raznih nijansi i dekorativnih boja upotpunite mjesto Vašeg boravka i življenja. Od renomiranih proizvođača do manje poznatih na ovim područijama.

I tako korak po korak dođoste do samog kraja. A na samom kraju su završni radovi. Ostalo Vam je još da uljepšate Vaš prostor sa bojom. I tu Vam možemo pomoći. Nudimo Vam mnogo nijansi raznih boja po Vašoj želji. Od klasičnih boja za zidove tako i dekorativnih boja u raznim tehnikama koje će učiniti Vaš prostor dosta zanimljivim, neobičnim i naravno lijepim. Nudimo Vam širok izbor dekorativnih boja za zaštitu i dekoraciju različitih površina. Ponuda proizvoda podrazumijeva unutrašnje boje i lakove, efektne proizvode, porizvode za metalne, drvene i mineralne površine.

Boje nisu samo ukras već veoma moćno sredstvo koje Vaš dom može pretvoriti u oazu harmonije i prosperiteta. Naglasite izgled Vašeg doma sa mogućnostima dekorativnih boja. Promijena boje je najjeftiniji način da se promijeni izgled prostorije i objekta.

Kod nas možete naći sve boje za zaštitu parketa, i svih drvenih i metalnih materijala (na bazi vode i razređivača).

S posebnim zadovoljstvom želimo da Vas upoznamo sa firmom „Tambur” (www.tambourpaints.com) Izraelskog proizvođača koji je svoje proizvode pojednostavio i učinio dostupnim da ste i sami u mogućnosti da uljepšate prostor. Poznate tehnike italijanskih proizvođača: „Sahara”, „Safari”, „Cashmir”, „Holet” i od nedavno „Juta” koje ste plaćali u velikim sumama i koje su zahtijevale posebne alate, svedeno je na jedan normalan i za sve prihvatljiv način. Uz kratko objašnjenje naših zaposlenih približićemo Vam tehniku rada tako da možete sami uljepšati svoj životni prostor.

Tu su takođe razne boje: za zaštitu drveta, metala, aluminijuma i naravno boje za unutrašnji i spoljni izgled Vašeg doma.

Da li bi trebali posebno predstavljati i firmu: „Zorka” Šabac koja od nedavno posluje u sklopu firme „Tikkurila” (www.tikkurila.rs) koja stoji iza njihovih proizvoda. Uz široki spektar proizvoda od: boja za zaštitu drveta, parketa, metala, spoljnih i unutrašnjih boja i naravno svi ti proizvodi na vodenoj, uljanoj i nitro bazi.

Saradnjom sa mnogim proizvođačima i njihovim predstavnicima trudimo se da imate sve na jednom mjestu odmah ili u roku jedan do dva dana. Sarađujemo sa: „Tambur”, „Tikkurila Zorka Šabac”, „Henkelom” (www.ceresit.co.rs) i njihovim širokim asortimanom proizvoda, „Maxima” (www.maximapaints.com), „Beorol” (www.beorol.com), „Stamal”, „Wurth” (www.wurth.me), „Jub” (www.jub.eu), „Roma company”, „Eurocolor” i mnogim drugim.

Sa parolom „sve na jednom mjestu” nadamo se da će te izaći zadovoljni. Očekujemo Vas!

Boje i lakovi - Katunjanin

Fasadne boje - Katunjnanin

Dekorativne boje - Katunjanin

Lakovi - katunjanin