Boje i lakovi

Uz izabrane pločice i sanitarije i uz katalog raznih nijansi i dekorativnih boja upotpunite mjesto Vašeg boravka i življenja, kako od izbora koji nude renomirani proizvođači tako i do onih manje poznatih na ovim područjima.

Boje nisu samo ukras već veoma moćno sredstvo koje Vaš dom može pretvoriti u oazu harmonije i prosperiteta. Boje koje nas okružuju često neprimijetno utiču na naše raspoloženje, te ih zato biramo prema zahtjevima prostora i naših kupaca.

Na jednom mjestu pronađite sve potrebno za uređenje enterijera i/ili eksterijera prostora, bilo da se radi o Vašem domu, kancelariji ili nekom pomoćnom objektu.

U našoj ponudi postoji mnogo nijansi raznih boja po Vašoj želji: od klasičnih boja za zidove tako i dekorativnih boja u raznim tehnikama koje će učiniti Vaš prostor zanimljivim, neobičnim i naravno lijepim. Nudimo Vam širok izbor dekorativnih boja za zaštitu i dekoraciju različitih površina. Ponuda proizvoda podrazumijeva unutrašnje boje i lakove, efektne proizvode, proizvode za metalne, drvene i mineralne površine.

Pronađite inspiraciju u izboru koji nudimo, bilo da vam odgovara najnoviji trend ili više volite tradicionalan stil boja. Uz našu paletu boja za zidove garantujemo da ćemo zadovoljiti svačiji ukus. Naše stručno osoblje će Vam pomoći u odabiru boja, ali i sugerisati tehnike kojima možete oplemeniti prostor koji uređujete.

Kod nas možete naći sve boje za zaštitu parketa, i svih drvenih i metalnih materijala (na bazi vode i razređivača).

S posebnim zadovoljstvom želimo da Vas upoznamo sa firmom „Tambur” (www.tambourpaints.com) Izraelskog proizvođača koji je svoje proizvode pojednostavio i učinio dostupnim. Poznate tehnike italijanskih proizvođača: „Sahara”, „Safari”, „Cashmir”, „Holet” i od nedavno „Juta” koje ste plaćali u velikim sumama i koje su zahtijevale posebne alate, svedene su na pristupačan i prihvatljiv način. Uz kratko objašnjenje naših zaposlenih približićemo Vam tehniku rada tako da možete sami uljepšati svoj životni prostor onako kako Vi želite.

Godinama sarađujemo sa firmom „Zorka” Šabac i u svojoj ponudi imamo njihove proizvoda kao što su: boje za zaštitu drveta, parketa, metala, spoljne i unutrašnje boje (svi proizvodi su na vodenoj, uljanoj i nitro bazi).

Takođe, poslujemo sa prestižnim proizvođačima i njihovim predstavnicima iz ove oblasti: „Tambur”, „Henkel” (www.ceresit.co.rs), „Maxima” (www.maximapaints.com), „Beorol” (www.beorol.com), „10 Berane“, „Wurth” (www.wurth.me), „Jub” (www.jub.eu), „Roma company”, „Cerovo”, „Kips“ i mnogim drugim.

Kod nas takođe možete naći i alat firme „Iskra“ po povoljnim cijenama i garancijom od dvije godine na isti.

Kratkoročna rješenja nisu ono čemu težimo, zato priuštite sebi kvalitetan materijal za rad i tako obezbijedite garanciju za dugotrajnost i kvalitet, ali i lijep izgled objekta koji želite da uredite.

Posjetite nas i uvjerite se u bogatu u kvalitetnu ponudu koju Vam pružamo!

Boje i lakovi - Katunjanin

Fasadne boje - Katunjnanin

Dekorativne boje - Katunjanin

Lakovi - katunjanin