O nama - KATUNJANIN DOO

Po sistemu „sve na jednom mjestu” ili od „temelja do krova” u našim objektima mozete naći sve za vaš dom. Od raznih vrsta obrade kamena koji sječemo po Vašoj zelji, građevisnkog materijala, keramike, sanitarije, boja za eksterijere i enterijere kao i diskonta pića, voća i povrća.

Kompanija „KATUNJANIN“ je registrovana 26.05.1998. godine, kao društvo koje se bavi trgovinom na veliko i malo, prehrambenim proizvodima, prodajom voća i povrća, i od tada bilježi kontinuirani razvoj.

Ubrzo zatim otvara se i diskont pića, a 2007. godine registrovana je i nova djelatnost preduzeća, stovarište građevinksog materijala.

Početkom 2012. godine počinje sa radom veleprodaja i maloprodaja keramike, sanitarne opreme, vodovodni materijal, vrata, parketki, laminati, hidroizolacioni program.

Od 2013. godine započinje sa radom novi proizvodni i prodajni pogon za obradu kamena.

Takođe, od 2015.godine još jedna novina, razne boje za zaštitu drveta, metala, alumijuma i naravno boje za unutrašnji i spoljni izgled vašeg doma.

U svim oblastima poslovanja sarađujemo sa vodećim firmama kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Naš primarni cilj je opstanak, razvoj i širenje, distributivne mreže i uspostavljanje dobre saradnje kako sa dobavljačima tako i sa kupcima u svim segmentima poslovanja.

Na trzištu opstajemo zahvaljujući visokom kvalitetu, povoljnim cijenama, te korektnom saradnjom, stručnom osposobljenošću.

Spremno prihvatamo i pratimo sve promjene, koje pred nas postavljaju kretanja na trzištu.

U ovom trenutku zapošljavamo 42 radnika, svoju djelatnost obavljamo u prostirijama koje su u svom vlasništvu, bez vremenskih ili bilo kakvih drugih ograničenja, raspolažemo sa velikim brojem mehanizacije i opreme, kao i velikim voznim parkom različitih namjena.

Posjetu „Katunjanina” smatramo izuzetno korisnom i preporučujemo da nas posjetite.

Očekujemo Vas!

excellent-sme-sertifikatNaša kompanije je i sertifikovana od strane Priverdne komore Crne Gore, Excellent SME sertifikatom. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.


Katunjanin glavna zgrada
Fabrika obrade kamena Katunjanin