O nama - KATUNJANIN DOO

Po sistemu „sve na jednom mjestu” ili od „temelja do krova” u našim objektima mozete naći sve za vaš dom. Od raznih vrsta obrade kamena koji sječemo po Vašoj zelji, građevisnkog materijala, keramike, sanitarije, boja za eksterijere i enterijere kao i diskonta pića, voća i povrća.

Kompanija „KATUNJANIN“ je registrovana 26.05.1998. godine, kao društvo koje se bavi trgovinom na veliko i malo, prehrambenim proizvodima, prodajom voća i povrća, i od tada bilježi kontinuirani razvoj.

Ubrzo zatim otvara se i diskont pića, a 2007. godine registrovana je i nova djelatnost preduzeća, stovarište građevinksog materijala.

Početkom 2012. godine počinje sa radom veleprodaja i maloprodaja keramike, sanitarne opreme, vodovodni materijal, vrata, parketki, laminati, hidroizolacioni program, odnosno sve ono što je potrebno za opremanje Vašeg doma.

Od 2013. godine započinje sa radom novi proizvodni i prodajni pogon za obradu kamena, koji siječemo i obrađujemo po Vašoj želji.

Važna osobina našeg kamena je izdržljivost, a naš zadatak je da pokažemo pravu vrijednost ovog materijala. Obrada kamena kod nas podrazumijeva spoj tradicionalnog načina rada i najsavremenijih tehnologija. Koristeći najsavremeniju tehniku obrade kamena poput mašina linije Pedrini i Donatoni, na današnje tržište isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cijenama, uzimajući u obzir individualnost svakog projekta.

Takođe, od 2015. godine postoji još jedna novina, a to su razne boje za zaštitu drveta, metala, alumijuma i naravno boje za unutrašnji i spoljni izgled vašeg doma.

2019. godine se otvara naš Apart hotel „MS Katunjanin“, koji posjeduje 57 zasebnih jedinica podijeljenih u tri bloka, i u kojima se nalaze jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani. Hotel se nalazi nadomak Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr. Simo Milošević”, sportskog centra „Igalo“ i fudbalskog stadiona, zbog čega je pogodan za izdavanje u smislu banjskog i sportskog turizma.

U svim oblastima poslovanja sarađujemo sa vodećim firmama kako u zemlji tako i u inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo koristimo da bismo pomogli našim klijentima sa implementacijom najambicioznijih i tehnički složenih ideja, a sve u cilju postizanja njihovog zadovoljstva i povjerenja.

U ovom trenutku zapošljavamo 42 radnika, svoju djelatnost obavljamo u prostirijama koje su u svom vlasništvu, bez vremenskih ili bilo kakvih drugih ograničenja, raspolažemo sa velikim brojem mehanizacije i opreme, kao i velikim voznim parkom različitih namjena.

Naš primarni cilj je opstanak, razvoj i širenje, distributivne mreže i uspostavljanje dobre saradnje kako sa dobavljačima tako i sa kupcima u svim segmentima poslovanja, kao i pružanje najbolje usluge našim klijentima kod kojih smo izgradili i opravdali njihovo višegodišnje povjerenje.

Očekujemo Vas!

excellent-sme-sertifikatNaša kompanije je i sertifikovana od strane Priverdne komore Crne Gore, Excellent SME sertifikatom. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.


Katunjanin glavna zgrada
Fabrika obrade kamena KatunjaninApartmani Katunjanin