Apart hotel MS KATUNJANIN

Od 2019. godine, u sklopu naše firme, počinje sa radom i naš Apart hotel „MS Katunjanin“, koji posjeduje 57 zasebnih jedinica podijeljenih u tri bloka, i u kojima se nalaze jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani. Hotel se nalazi nadomak Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr. Simo Milošević”, sportskog centra „Igalo“ i fudbalskog stadiona, zbog čega je pogodan za izdavanje u smislu banjskog i sportskog turizma.

Ljubazno i stručno edukovano osoblje Vam je na raspolaganju tokom Vašeg boravka za sve neophodne informacije, kao i organizovanje dnevnih izleta do najljepših destinacija u Crnoj Gori ili u susjednim zemljama, a moguće je i organizovanje transfera do aerodroma uz doplatu.

Iako je relativno nov hotel u našem gradu, možemo se pohvaliti izuzetno visokim ocjenama i pozitivnim komentarima naših zadovoljnih gostiju, koji svakodnevno imaju priliku da osjete i dožive naše gostoprimstvo i ljubaznost.

Sigurni smo da će visokokvalitetna usluga našeg osoblja učiniti Vaš boravak u našem hotelu ugodnim iskustvom. Za sve dodatne informacije posjetite sajt hotela: https://apartmanikatunjanin.com/

Apartmani Katunjanin
Katunjanin glavna zgrada